• Betaling efter vi er færdige

 • Vi dækker hele Sydjylland

 • 5 stjerner på Truspilot

 • Mulighed for fast aftale til erhverv

Skift til vinterdæk

Målet med SkiftLet er, at blive Sydjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet. Service, Service og atter Service. Skal du have skiftet hjul, i stedet for dæk, så find vores hjulskifte her.

 • 3 udkørende montører

 • Over 25.000 dæk skiftet

 • GARANTI for god service

 • Ledige tider alle hverdage

 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Ekstra ydelser

Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!
GRATIS hjulopbevaring hele sæsonen
Ønsker du din hjul/dæk opbevaret gratis hos Skiftlet? Sæt flueben også selv om du i forvejen har opbevaret dæk hos os.
Uforpligtende tilbud på nye sommerdæk
Tryk på denne boks hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på 4 nye dæk sommerdæk. Skriv i kommentaren på næste trin, hvis du har præferencer til mærke.
Uforpligtende tilbud på nye vinterdæk
Tryk på denne boks hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på 4 nye dæk vinterdæk. Skriv i kommentaren på næste trin, hvis du har præferencer til mærke.
Resumé
1 Time, 30 Referat
Dækskifte (fra pris)
Pris
Service
Dækskifte (fra pris)
DKK945,00
Total pris
DKK945,00

Sublim service

SkiftLet lever af glade kunder. Vi går altid et ekstra skridt for den bedste service!

Booking foregår online, men hvis du har spørgsmål eller akut hastesag, så tøv ikke med at ringe.

tlf. 88 44 80 08

Nøgleordet er service. SkiftLet vil gøre dækskifte nemt for dig.

Hos SkiftLet er vores nøgleord service, og vi sætter kunden i centrum – både i forhold til tid og sted. Målet med SkiftLet er at blive Sønderjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet.

Dækskifte uden spildtid
Dækskifte uden spildtid

Undgå at spilde tiden på at køre ud til mekanikeren. Vi kører ud til dig.

Fra kun 649,- inkl. opbevaring
Fra kun 649,- inkl. opbevaring

Vores pris er altid inkl. gratis opbevaring. Måske DK’s billigste.

100% gratis dækhotel
100% gratis dækhotel

Med over 1000 m2 dæklager i egne haller, tilbyder vi vores kunder gratis opbevaring.

4.5 stjerner på Trustpilot
4.5 stjerner på Trustpilot

Vi lever af glade kunder. Se vores 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Dækskifte fra A til Z

Når sæsonen skifter, så skal dækkene skiftes med. Det har stor betydning for din trafiksikkerhed – de er nemlig det eneste, der reelt holder dig på vejen! 

Book en tid

Find en ledig dato og tid i vores kalender, indtast dine oplysninger og book en tid. Du modtager herefter en bekræftelse.

Bli' hvor du er!

Bliv hvor du er. Så snart du har booket får vores chauffør besked, og vi sætter dig ind i vores rute.

Vi skifter dine dæk

Vi kommer ud til dig på stedet, skifter dine dæk og tager de skiftede dæk med tilbage til opbevaringen. Det var let!

Gratis dækhotel med plads til mere end 6.000 dæk

Mangler du det ideelle sted at opbevare dine dæk? Så forstår vi præcis, hvordan du har det, og vi har den ideelle løsning for dig – et dedikeret dækhotel! Hos SkiftLet tilbyder vi moderne og sikker dækopbevaring helt gratis, når vi står for dit dækskifte. Vores service er skabt med dine behov i centrum.

SkiftLet har dig vinter-dækket i hele Sydjylland

Med SkiftLets mobile dækcenter er skift til vinterdæk nemmere end nogensinde. Forestil dig bekvemmeligheden ved ikke at skulle køre til værkstedet og vente, mens dine dæk bliver skiftet. Med SkiftLets mobile service kommer vi direkte til din adresse, hvad enten du er hjemme, på arbejdet eller et helt tredje sted i Syd- og Sønderjylland. Vores team af erfarne teknikere sikrer en hurtig og effektiv service, så du hurtigt kan være tilbage på vejen med den rette dæktype til sæsonen.

Hos SkiftLet stræber vi efter at gøre at skifte til vinterdæk så smertefrit som muligt. Vores specialudstyrede vogn er fyldt med de nødvendige værktøjer og udstyr til at foretage et hurtigt og effektivt dækskifte, så du kan være sikker på kvaliteten af arbejdet. Vi kan hjælpe med alt fra hjulskifte til lapning af bildæk på stedet. Med vores mobile dækservice er du kun et par klik væk fra en sikker og problemfri vinterkørsel.

Konkurrencedygtige priser på mobilt dækskifte til vinterdæk

Hos SkiftLet forstår vi vigtigheden af at kombinere kvalitet og omkostningseffektivitet. Ikke kun gør vi processen bekvem ved at komme direkte til din lokation, men vi garanterer også konkurrencedygtige priser på dækskifte. Med SkiftLet får du en førsteklasses service uden den høje pris, man ofte associerer med premium ydelser. Uanset om du bor i byen eller på landet, arbejder vi hårdt for at give dig den bedste værdi for pengene, samtidig med at vi bestræber os på at overgå dine forventninger hver gang. 

Mobilt dækskift: Nemt og bekvemt skift til vinterdæk

Hos SkiftLet forstår vi, at tid er dyrebar, og derfor er vores service designet til at minimere forstyrrelser i din dagligdag. Med vores bekvemme online booking kan du nemt vælge en tid, der passer dig, og med vores konkurrencedygtige priser, kan du være sikker på at få en god handel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så næste gang vinteren nærmer sig, og det er tid til at skifte dæk, lad SkiftLet tage sig af alt besværet. Vi gør det nemt, bekvemt og professionelt, så du kan køre trygt og sikkert gennem vintersæsonen.

Dækhotel inkluderet: SkiftLet opbevarer dine sommerdæk

Hos SkiftLet ønsker vi at gøre hele processen med dækskifte så problemfri som muligt for dig. Efter vi har monteret dine vinterdæk, kan vi tage dine sommerdæk med os og opbevare dem sikkert på vores dækhotel. På denne måde slipper du ikke kun for besværet med at transportere dem, men også for udfordringen med at finde plads til opbevaring. Med SkiftLets dækhotel er dine dæk i gode hænder indtil næste sæson.

Vinterdæk og fælge til ethvert behov

Desuden kan SkiftLet tilbyde et bredt udvalg af fælge og dæk i en række forskellige modeller og prisklasser, så du får den bedste kombination af kvalitet og værdi. Vinterdæk med fælge koster mere end vinterdæk uden – det er dog værd at overveje den ekstra udgift, da det gør skift fra sommerdæk til vinterdæk lettere og hurtigere.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type vinterdæk der passer bedst til din bil og kørestil, står vores eksperter klar med rådgivning og vejledning, så du kan vælge den rigtige kombination af fælge og vinterdæk til både din bil, dine behov og dit budget.

Hvad koster vinterdæk?

Vinterdæk varierer i pris afhængigt af mærke, kvalitet og hvor du vælger at købe dem. Mens nogle vinterdæk kan findes til overkommelige priser, kan high-end vinterdæk være en større investering. Det er dog vigtigt at huske, at kvalitet ofte går hånd i hånd med pris. Derfor er det værd at overveje, om en lidt højere vinterdæk pris kan være en god investering – især hvis du kører mange kilometer på vintervejene.

Der findes mange gode tilbud, men som med alt andet får du ofte det, du betaler for. Forvent at betale mere for mærkevarer. Hos SkiftLet finder du et udvalg af både budgetvenlige vinterdæk i god kvalitet og de allerbedste, mest eksklusive vinterdæk i højeste kvalitet og alt derimellem. Vælg de billigste dæk til 250,- eller gå all-in med nogle til 20.000 kr. – det er helt op til dig.

Hvor gamle må vinterdæk være?

Selvom der ikke er en fastsat aldersgrænse for vinterdæk, anbefales det generelt, at vinterdæk, der er over 6 år gamle, bør tjekkes regelmæssigt af en professionel, selvom de ser ud til at være i god stand. Gummiet i dæk kan med tiden tørre ud og blive hårdt, hvilket reducerer dækkets effektivitet og sikkerhed.

Vinterdæks levetid afhænger af flere faktorer, herunder hvor meget de bruges, vejforholdene de udsættes for, og hvordan de opbevares, når de ikke er i brug. Levetiden afgøres i høj grad af dækmønsterets dybde, og det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere dækkene for tegn på slitage.

Hvor meget mønster skal der være på vinterdæk?

Mønsterdybden på vinterdæk er afgørende for grebet på sne og is. Ifølge lovgivningen skal dæk på personbiler have en mønsterdybde på mindst 1,6 mm, men for vinterdæk anbefales det at have en dybde på mindst 3 mm for at sikre optimalt vejgreb under vinterforhold.

Hvis du vil tjekke, om dine vinterdæk trænger til en udskiftning, kan du finde en af indikatorerne, der er i nogle af dækkets riller. Hvis dækfladen er slidt ned til indikatoren, er det sidste udkald for en udskiftning.

Udtryk som: “Arrrgh, skal vi nu til det igen”, kan de fleste nikke genkendende til.

SkiftLet Aps – er ny i dækbranchen – både i forhold til service, bekvemmelighed og fleksibilitet. Vi ønsker at skabe en tjeneste, der sætter disse værdier højt, og som sætter kunden i centrum, både i forhold til tid og sted.

 • 3 udkørende montører

 • Over 25.000 skiftet

 • Vi dækker hele Sydjylland

Kunderne elsker os

Vi lever af tilfredse kunder, og de positive anmeldelser på Trustpilot taler for sig selv. Bestil dit dækskifte allerede i dag og oplev den samme høje service, som har glædet mange af vores andre kunder.

Super god oplevelse

Skift let kom ud og skiftede til vinterdæk på min arbejdsplads. Købte vinterdæk og fælge hos Skift let til absolut fair priser. Kan klart anbefales.

Claus Visby Andersen

Super service 👍

Havde bestilt tid mandag morgen kl. 07.30 – de stod her søndag kl. 15.00. Fik super rådgivning om dæk mm.
I er nu gemt i mine kontakter👍

Bjarne Kühl Sørensen

God og hurtig service

Fik løst opgaven til ug – Fik 4 nye dæk på imens jeg var i sommerhus nær Haderslev.

Brian

ABSOLUT konge service

For mit vedkommende var det noget dyrere end alternativerne, men han oplyste det inden, og det der gjorde udslaget for os, var at han kunne komme samme dag. Vi ringede første gang 10.11, og der blev vi oplyst om at han gerne vil hjælpe, men det bliver nok lidt dyrt. 10.30 ringer han med en pris, og 12.30 holder han i indkørslen.

Brian

Super service fra Tom

Super service fra Tom. Billig dæk, og meget omskiftelig. Måtte rykke aftalen, ingen problem. Hurtig skift og montering.

Henrik Birk Jessen

Overdrevet god service.

Overdrevet god service. Jeg var på ferie og punkteret, trods ejeren af firmaet havde studenter hjemme, var han meget glad for at hjælpe👌🏻 God service og flink herre👌🏻🙏🏻

Jonas Madsen
800

dæk opbevaret

25000

dæk skiftet

20

erfaring

 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Ekstra ydelser

Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!
GRATIS hjulopbevaring hele sæsonen
Ønsker du din hjul/dæk opbevaret gratis hos Skiftlet? Sæt flueben også selv om du i forvejen har opbevaret dæk hos os.
Nye vinduesviskere
Er dine vinduesviskere slidte, så sæt flueben, og vi udskifter og henter et par nye med. Vi sender dig et tilbud på prisen.
Uforpligtende tilbud på nye sommerdæk
Tryk på denne boks hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på 4 nye dæk sommerdæk. Skriv i kommentaren på næste trin, hvis du har præferencer til mærke.
Uforpligtende tilbud på nye vinterdæk
Tryk på denne boks hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på 4 nye dæk vinterdæk. Skriv i kommentaren på næste trin, hvis du har præferencer til mærke.
Resumé