• Betaling efter vi er færdige

 • Vi dækker hele Sydjylland

 • 5 stjerner på Truspilot

 • Mulighed for fast aftale til erhverv

Bestil mobilt hjulskifte i dag

Målet med SkiftLet er, at blive Sydjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet. Service, Service og atter Service. Skal du kun have skiftet dæk (samme fælge), i stedet for hele hjulet, så se vores dækskifte her.

 • 3 udkørende montører

 • Over 25.000 dæk skiftet

 • GARANTI for god service

 • Ledige tider alle hverdage

 • Vælg dækservice
 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Vi kører ud til dig!

Vi kører ud til dig!
Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vælg Servicevarighed

Du skal vælge tjenestens varighed, prisen på din tjeneste afhænger af varigheden.

Hvor mange mennesker?

Maksimal kapacitet er 1
Hjulskift hos dig (Sommer/Vinter) Vælg hjulskifte hvis du ønsker at skifte hjul, fra vinter til sommer eller omvendt. DKK695
Dækskifte (fra pris) Vælg dækskifte, hvis du kun har ét sæt fælge, og ønsker at udskifte dæk. Prisen er angivet som FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. Dækskifte er inkl. afbalancering. DKK1250 Starter fra
Lapning (fra pris) Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid. Prisen er angivet som frapris. Prisen afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK695 Starter fra
Resumé

Sublim service

SkiftLet lever af glade kunder. Vi går altid et ekstra skridt for den bedste service!

Booking foregår online, men hvis du har spørgsmål eller akut hastesag, så tøv ikke med at ringe.

tlf. 88 44 80 08

Nøgleordet er service. SkiftLet vil gøre hjulskifte nemt for dig.

Hos SkiftLet er vores nøgleord service, og vi sætter kunden i centrum – både i forhold til tid og sted. Målet med SkiftLet er at blive Sønderjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet.

Dækskifte uden spildtid
Dækskifte uden spildtid

Undgå at spilde tiden på at køre ud til mekanikeren. Vi kører ud til dig.

Fra kun 649,- inkl. opbevaring
Fra kun 649,- inkl. opbevaring

Vores pris er altid inkl. gratis opbevaring. Måske DK’s billigste.

100% gratis dækhotel
100% gratis dækhotel

Med over 1000 m2 dæklager i egne haller, tilbyder vi vores kunder gratis opbevaring.

4.5 stjerner på Trustpilot
4.5 stjerner på Trustpilot

Vi lever af glade kunder. Se vores 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Hjulskifte fra A til Z

Når sæsonen skifter, så skal dækkene skiftes med. Det har stor betydning for din trafiksikkerhed – de er nemlig det eneste, der reelt holder dig på vejen! 

Book en tid

Find en ledig dato og tid i vores kalender, indtast dine oplysninger og book en tid. Du modtager herefter en bekræftelse.

Bli' hvor du er!

Bliv hvor du er. Så snart du har booket får vores chauffør besked, og vi sætter dig ind i vores rute.

Vi skifter dine dæk

Vi kommer ud til dig på stedet, skifter dine dæk og tager de skiftede dæk med tilbage til opbevaringen. Det var let!

Gratis dækhotel med plads til mere end 6.000 dæk

Mangler du det ideelle sted at opbevare dine dæk? Så forstår vi præcis, hvordan du har det, og vi har den ideelle løsning for dig – et dedikeret dækhotel! Hos SkiftLet tilbyder vi moderne og sikker dækopbevaring helt gratis, når vi står for dit dækskifte. Vores service er skabt med dine behov i centrum.

Mobilt hjulskift i hele Sønder- og Sydjylland

Mobilt hjulskift: Komplet dækservice i hele Sønderjylland

Hjulskift er en vigtig del af at holde dine dæk i god stand og sikre optimal kørsel og sikkerhed på vejen. Hos SkiftLet tilbyder vi mobilt hjulskift som en del af vores komplette dækservice i hele Sønderjylland. Med vores service kan du slippe for besværet med at køre på værkstedet, fordi vi bringer hjulskiftet direkte til dig, uanset hvor du befinder dig. 

Vi kan skifte dine hjul, sætte nye dæk på dine fælge, lappe, afbalancere og alt andet, som du kan få gjort på et dækcenter – forskellen er bare, at du ikke behøver ændre dine rutiner for at få det udført.

Vælg SkiftLet dækcenter, næste gang du skal have skiftet hjul, og oplev den bekvemmelighed og kvalitet, som et mobilt hjulskift tilbyder. Vi er dedikerede til at gøre din dækservice problemfri og sikre, at du kan nyde en behagelig og sikker kørsel på de sønderjyske veje. 

Vores team af professionelle teknikere leverer bekvemmelighed og kvalitet direkte til din dør. Og med hjulskift pris ned til 595,- er vi også blandt de billigste!

Mobilt hjulskift og opbevaring på vores dækhotel

Vi tilbyder ikke kun mobilt hjulskift, men også opbevaring af dine hjul på vores sikre dækhotel. Du får hjulskifte pris fra kun 649 kr. inklusive opbevaring på vores dækhotel. Du kan trygt overlade dine vinter- eller sommerdæk til os, og vi sørger for korrekt opbevaring på vores dækhotel, så de er klar til næste sæson. 

Vi tager ganske enkelt de andre hjul med, når vi har skiftet dem, så du slipper for besværet ved at transportere dine hjul frem og tilbage. Vores erfarne teknikere sørger for at skifte mellem dine sommer- og vinterdæk hurtigt og effektivt, så du kan komme videre med din hverdag uden unødvendige forsinkelser.

Slip for at køre på værksted – SkiftLet bringer hjulskifte til dig

Vores mål er at gøre det så nemt og praktisk som muligt for dig. Du behøver ikke længere at bekymre dig om at finde tid til at køre på værkstedet og vente på, at hjulene bliver skiftet – SkiftLet bringer hjulskiftet direkte til dig, uanset om det er derhjemme, på arbejdet eller et andet sted, der passer dig bedst. 

Vores team kommer med alt det nødvendige udstyr og ekspertisen til at udføre hjulskiftet professionelt og effektivt. Alt, hvad du skal gøre, er at lade os vide, hvor og hvornår du ønsker hjulskiftet, og vi tager os af resten.

Kom hurtigt videre med mobilt hjulskift

Når du vælger vores SkiftLet, kan du komme hurtigt videre med dine daglige gøremål. Vores team er trænet til at arbejde effektivt og sikre, at hjulskiftet udføres korrekt. Vi forstår vigtigheden af at minimere ventetiden og at få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt. Du kan stole på, at vi leverer en pålidelig og hurtig service, så du kan fortsætte din dag uden unødvendige forsinkelser.

Vores mobile hjulskift er tilgængelig i hele Sydjylland. Uanset om du befinder dig i Kolding, Aabenraa, Haderslev eller andre omkringliggende områder, kan du nyde godt af vores bekvemme dækservice. Vi dækker hele regionen, så du kan få hjulskiftet udført uanset hvor du befinder dig. Lad os vide din placering, og vi kommer til dig med vores udstyr og ekspertise for at sikre, at hjulskiftet bliver udført med den største omhu.

SkiftLet dækker hele Sydjylland: Mobilt hjulskift hvor du er

Mobilt hjulskift er den ultimative bekvemmelighed. Vores erfarne teknikere kommer til din ønskede placering og sørger for at skifte dine hjul hurtigt og effektivt. Du sparer tid og undgår unødvendig ventetid på værksteder. 

Uanset om det er på din hjemmeadresse, på arbejdet eller et andet sted, er vores mål at sikre, at du kan komme hurtigt videre med din dagligdag. Vi kan udføre hjulskift i Aabenraa, Sønderborg, Kolding eller andre områder i Syd- og Sønderjylland, kan du nyde godt af vores service. Vi er dedikerede til at levere en pålidelig og kvalitetsorienteret dækservice, hvor du er.

Har du brug for et akut hjulskift eller lapning af bildæk på stedet?

Hvis du er strandet i vejkanten med et punkteret dæk, så gå ikke i panik. Vi kan hjælpe dig hurtigt tilbage på vejen igen. Vores teknikere kan reparere eller udskifte dit dæk på stedet, eller montere bilens reservehjul. Vi er her for at hjælpe dig, uanset hvor du er. Du skal ikke bekymre dig om at gå glip af en vigtig aftale eller et møde på grund af uforudsete problemer med bilen. Kontakt os med det samme, så sender vi en tekniker afsted så hurtigt som muligt.

Hjulskifte: Er det tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk?

Er du i tvivl om, hvornår det er tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk? Vores erfarne teknikere kan hjælpe dig med at vurdere, hvornår det er den rette tid til at foretage hjulskiftet. Vi holder øje med dækmønsteret og vejret i området for at sikre, at dine dæk matcher de skiftende sæsoners behov, og giver dig optimalt vejgreb og sikkerhed.

Mangler du nye dæk og fælge?

Hvis du mangler nye dæk eller fælge, kan vi også hjælpe dig. Vi har et enormt sortiment med over 3.300 fælge og mere end 33.000 dæk i høj kvalitet fra velkendte mærker som Bridgestone, Continental, Goodyear og Michelin. Vi er her for at hjælpe dig med at finde de rigtige dæk og fælge til din bil, uanset hvilke behov du har.

Udtryk som: “Arrrgh, skal vi nu til det igen”, kan de fleste nikke genkendende til.

SkiftLet Aps – er ny i dækbranchen – både i forhold til service, bekvemmelighed og fleksibilitet. Vi ønsker at skabe en tjeneste, der sætter disse værdier højt, og som sætter kunden i centrum, både i forhold til tid og sted.

 • 3 udkørende montører

 • Over 25.000 dæk skiftet

 • Vi dækker hele Sydjylland

Kunderne elsker os

Vi lever af tilfredse kunder, og de positive anmeldelser på Trustpilot taler for sig selv. Bestil dit dækskifte allerede i dag og oplev den samme høje service, som har glædet mange af vores andre kunder.

Super god oplevelse

Skift let kom ud og skiftede til vinterdæk på min arbejdsplads. Købte vinterdæk og fælge hos Skift let til absolut fair priser. Kan klart anbefales.

Claus Visby Andersen

Super service 👍

Havde bestilt tid mandag morgen kl. 07.30 – de stod her søndag kl. 15.00. Fik super rådgivning om dæk mm.
I er nu gemt i mine kontakter👍

Bjarne Kühl Sørensen

God og hurtig service

Fik løst opgaven til ug – Fik 4 nye dæk på imens jeg var i sommerhus nær Haderslev.

Brian

ABSOLUT konge service

For mit vedkommende var det noget dyrere end alternativerne, men han oplyste det inden, og det der gjorde udslaget for os, var at han kunne komme samme dag. Vi ringede første gang 10.11, og der blev vi oplyst om at han gerne vil hjælpe, men det bliver nok lidt dyrt. 10.30 ringer han med en pris, og 12.30 holder han i indkørslen.

Brian

Super service fra Tom

Super service fra Tom. Billig dæk, og meget omskiftelig. Måtte rykke aftalen, ingen problem. Hurtig skift og montering.

Henrik Birk Jessen

Overdrevet god service.

Overdrevet god service. Jeg var på ferie og punkteret, trods ejeren af firmaet havde studenter hjemme, var han meget glad for at hjælpe👌🏻 God service og flink herre👌🏻🙏🏻

Jonas Madsen
800

dæk opbevaret

25000

dæk skiftet

20

erfaring

 • Vælg dækservice
 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Vi kører ud til dig!

Vi kører ud til dig!
Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vælg Servicevarighed

Du skal vælge tjenestens varighed, prisen på din tjeneste afhænger af varigheden.

Hvor mange mennesker?

Maksimal kapacitet er 1
Hjulskift hos dig (Sommer/Vinter) Vælg hjulskifte hvis du ønsker at skifte hjul, fra vinter til sommer eller omvendt. DKK695
Dækskifte (fra pris) Vælg dækskifte, hvis du kun har ét sæt fælge, og ønsker at udskifte dæk. Prisen er angivet som FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. Dækskifte er inkl. afbalancering. DKK1250 Starter fra
Lapning (fra pris) Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid. Prisen er angivet som frapris. Prisen afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK695 Starter fra
Resumé