DÆKSKIFTE & HJULSKIFTE I AABENRAA OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

Bestil mobil dækservice

Bestil her ↓

Step 1 of 3
Hjulskift

Hjulskift

Slut med at køre på værksted når der skal skiftes mellem sommer og vinterhjul. Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. Inkl opbevaring på vores dækhotel.

Pris kun 595,-

Dækskifte-1

Dækskifte

Slut med at køre på værksted når det er tid til nye dæk, eller skift mellem sommer og vinterdæk. Vi kommer til dig, hjemme eller på din arbejdsplads eller hvor vi nu har aftalt det passer dig.

Pris fra 895,-

Lapning-400x400

Lapning

Er uheldet ude kommer vi gerne og hjælper dig på stedet. Så er du hurtigt videre. Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid.

Pris fra 595,-

Dækopbevaring-1

Dækopbevaring

Ønsker du kun dæk og hjulopbevaring, tilbyder vi også dette.
Kontakt os for at høre nærmere.

Pris kun 295,-

Nye-dæk

Nye dæk

Vi forhandler alle dæk mærker, kontakt os for et tilbud til din bil.

Priser fra kun 295,-

Er det tid til at få skiftet til sommerdæk eller vinterdæk?

Når sæsonen skifter, så skal dækkene skiftes med. Det har stor betydning for din trafiksikkerhed – de er nemlig det eneste, der reelt holder dig på vejen!

Hos SkiftLet er vi eksperter i dækskifte og hjulskifte, og vi vejleder dig også gerne til de bedste sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk til netop dit behov.

Få dækskifte når og hvor du vil. Hos SkiftLet har vi mobil dækservice, så vi kommer til dig, når du skal have skiftet til sommerdæk eller vinterdæk.

God pris på dækskifte

Når der skal monteres dæk, kigger vi ofte på prisen på et dækskifte. Hos SkiftLet har vi gode priser på dækskifte, for vi har medregnet kørsel til og fra dig i prisen! Dermed får du fast pris på dækskifte og hjulskifte, uden at skulle køre på værksted.

Bestil mobil dækservice i Aabenraa og resten af Sønderjylland her

Vi henter dine hjul gratis!

Skriv til tom@skiftlet.dk, hvis vi allerede i dag skal hente dine hjul til opbevaring, eller ring 61695355