Få sikker opbevaring på vores dækhotel

Målet med SkiftLet er, at blive Sønderjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet. Service, Service og atter Service.

800

dæk opbevaret

25000

dæk skiftet

20

erfaring

Gratis dækhotel med plads til mere end 6.000 dæk

Mangler du det ideelle sted at opbevare dine dæk? Så forstår vi præcis, hvordan du har det, og vi har den ideelle løsning for dig – et dedikeret dækhotel! Hos SkiftLet tilbyder vi moderne og sikker dækopbevaring helt gratis, når vi står for dit dækskifte. Vores service er skabt med dine behov i centrum.

Nøgleordet er service. SkiftLet vil gøre det let for dig.

Hos SkiftLet er vores nøgleord service, og vi sætter kunden i centrum – både i forhold til tid og sted. Målet med SkiftLet er at blive Sønderjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet.

Dækservice uden spildtid
Dækservice uden spildtid

Undgå at spilde tiden på at køre ud til mekanikeren. Vi kører ud til dig.

Fra kun 649,- inkl. opbevaring
Fra kun 649,- inkl. opbevaring

Vores pris er altid inkl. gratis opbevaring. Måske DK’s billigste.

100% gratis dækhotel
100% gratis dækhotel

Med over 1000 m2 dæklager i egne haller, tilbyder vi vores kunder gratis opbevaring.

4.5 stjerner på Trustpilot
4.5 stjerner på Trustpilot

Vi lever af glade kunder. Se vores 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Komplet dækservice.

Når sæsonen skifter, så skal dækkene skiftes med. Det har stor betydning for din trafiksikkerhed – de er nemlig det eneste, der reelt holder dig på vejen! 

Book en tid

Find en ledig dato og tid i vores kalender, indtast dine oplysninger og book en tid. Du modtager herefter en bekræftelse.

Bli' hvor du er!

Bliv hvor du er. Så snart du har booket får vores chauffør besked, og vi sætter dig ind i vores rute.

Vi skifter dine dæk

Vi kommer ud til dig på stedet, skifter dine hjul og tager de skiftede hjul med tilbage til opbevaringen. Det var let!

Kunderne elsker os

Vi lever af tilfredse kunder, og de positive anmeldelser på Trustpilot taler for sig selv. Bestil dit dækskifte allerede i dag og oplev den samme høje service, som har glædet mange af vores andre kunder.

Super god oplevelse

Skift let kom ud og skiftede til vinterdæk på min arbejdsplads. Købte vinterdæk og fælge hos Skift let til absolut fair priser. Kan klart anbefales.

Claus Visby Andersen

Super service 👍

Havde bestilt tid mandag morgen kl. 07.30 – de stod her søndag kl. 15.00. Fik super rådgivning om dæk mm.
I er nu gemt i mine kontakter👍

Bjarne Kühl Sørensen

God og hurtig service

Fik løst opgaven til ug – Fik 4 nye dæk på imens jeg var i sommerhus nær Haderslev.

Brian

ABSOLUT konge service

For mit vedkommende var det noget dyrere end alternativerne, men han oplyste det inden, og det der gjorde udslaget for os, var at han kunne komme samme dag. Vi ringede første gang 10.11, og der blev vi oplyst om at han gerne vil hjælpe, men det bliver nok lidt dyrt. 10.30 ringer han med en pris, og 12.30 holder han i indkørslen.

Brian

Super service fra Tom

Super service fra Tom. Billig dæk, og meget omskiftelig. Måtte rykke aftalen, ingen problem. Hurtig skift og montering.

Henrik Birk Jessen

Overdrevet god service.

Overdrevet god service. Jeg var på ferie og punkteret, trods ejeren af firmaet havde studenter hjemme, var han meget glad for at hjælpe👌🏻 God service og flink herre👌🏻🙏🏻

Jonas Madsen

Dækhotel - Få sikker dækopbevaring til konkurrencedygtige priser

Mangler du det ideelle sted at opbevare dine dæk? Så forstår vi præcis, hvordan du har det, og vi har den ideelle løsning for dig – et dedikeret dækhotel! Hos SkiftLet tilbyder vi moderne og sikker dækopbevaring til en konkurrencedygtig pris. Vores service er skabt med dine behov i centrum.

Hos SkiftLet har vi gjort dækopbevaring nemt, bekvemt og prisvenligt. Oplev en service, der kombinerer ekspertise, fleksibilitet og kundetilfredshed. Dine dæk fortjener kun det bedste – og det får de hos os. Det unikke ved SkiftLet? Vi møder op, hvor det passer dig – hjemme, på arbejde eller ethvert andet sted efter aftale. Vi udfører dækskift i Kolding, Sønderborg og alt derimellem.

SkiftLet: Din pålidelige dækpartner

Lad Skiftlet være din foretrukne partner, når det kommer til dækhotel og hjulopbevaring. For os er dine dæk ikke bare et stykke gummi – de er en vital del af din sikkerhed på vejene.

Find ud af vores attraktive dækhotel priser nu og book en plads til dine dæk i dag! Lige meget hvilken bil du kører i, og hvilke dæk du har, så har vi en løsning, der passer til dig. Velkommen til Skiftlet – din pålidelige partner inden for dækopbevaring.

Hos Skiftlet forstår vi værdien af dine dæk. Derfor tilbyder vi det bedste dækhotel til dine hjul:

 • Kvalitet & sikkerhed: Vores dækopbevaring sikrer, at dine dæk opbevares under de mest optimale forhold – beskyttet mod vejr, temperaturudsving og skader.
 • Service: Mobilt hjulskift, hvor og hvornår det passer dig. Med vores hjulopbevaring tager vi dine dæk og fælge med, når vi kører.
 • Bekvemmelighed: Slip for besværet med at opbevare dine dæk derhjemme eller skulle have dem med frem og tilbage i bilen til værkstedet.
 • Konkurrencedygtige priser: Leder du efter et dækhotel med den bedste pris? Skiftlet garanterer konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 • Fleksibilitet: Uanset om du har brug for kortvarig eller langvarig dækopbevaring, er Skiftlet det rette valg.

Mobil service og bekymringsfri opbevaring

SkiftLet – fordi det aldrig har været lettere at tage sig af sine dæk. Uanset om du er hjemme, på arbejde eller et hvilket som helst andet sted efter aftale, kommer vi til dig! Intet behov for at tage fri fra arbejde eller ændre dine planer. Vi gør dækopbevaring let og bekvem. Efter at have skiftet dine dæk, tager vi dine sæsondæk og fælge med os. De opbevares sikkert og korrekt på vores dækhotel, så de er klar, når næste sæson kommer.

Slip for besværet med at transportere dine dæk – lad os tage hånd om det. Når du benytter dig af vores dækhotel, tager vi dine dæk og fælge med os efter service. De vil blive sikkert og korrekt opbevaret, indtil du har brug for dem igen. Spar tid og slip for besværet med at finde opbevaringsplads derhjemme.

Opbevaring uden besvær: Vores dækhotel service

Spar plads i din garage eller kælder. Når vi kommer for at skifte dine dæk, kan vi tage dine afmonterede hjul med tilbage til vores dækhotel. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om opbevaring, plads eller besværet med at transportere dem. Når det er tid til skift til vinterdæk eller sommerdæk igen, så tager vi dine hjul med, når vi kommer for at udføre mobilt dækskift.

Nemhed og fleksibilitet: Direkte til dit dørtrin

Vi forstår, at du har en travl hverdag. Derfor kommer vi til dig – uanset om du er hjemme, på arbejde eller et andet sted. Bare fortæl os, hvor du er, og vi sørger for resten.

1) Bekvemmelighed: Vi kommer til dig, hvor og når det passer dig.

2) Økonomisk: Attraktive dækhotel priser og pakketilbud.

3) Sikker opbevaring: Dine dæk og fælge opbevares sikkert og korrekt.

4) Tidsbesparende: Slip for at køre til værkstedet.

5) Pladsbesparende: Slip for at finde plads til dem i garagen eller skuret.

Mere end bare dækopbevaring

SkiftLet er mere end bare et dækhotel. Vi er din komplette partner, når det kommer til dækservice. Med vores mobile dækcenter og dedikerede team sikrer vi, at du altid er på den sikre side. Uanset om du har brug for at få monteret nye dæk, lapning af bildæk eller afbalancere dine hjul, kan SkiftLet håndtere det for dig. Og det bedste? Vi gør det, når og hvor det passer dig.

Foruden vores fremragende dækservice tilbyder SkiftLet et bredt udvalg af sommer-, vinter- og helårsdæk samt fælge, der spænder fra 13 til 23 tommer, i både alu og stål. Vi sikrer, at du får de bedst mulige hjul til din bil, alt efter dine behov og præferencer. Fra valg af dæk til opbevaring – vi har det hele dækket! Køb dæk hos os, og få rådgivningen med i prisen.

Dækhotel pris: Værdi og bekvemmelighed

Foruden at tilbyde konkurrencedygtige priser på dæk og serviceydelser, tilbyder SkiftLet også en uovertruffen dækhotel pris. Når du kombinerer vores services med de bekvemmeligheder, vi tilbyder, vil du hurtigt indse, hvorfor SkiftLet er det oplagte valg for bilejere i hele Sønderjylland.

Lad SkiftLet gøre dit dækliv nemmere. Fra vores brede udvalg af dæk og fælge til vores mobile service og dækhotel – vi har hele pakken, så du kan køre trygt og sikkert hele året rundt. Hos SkiftLet tager vi hånd om dine dæk, så du kan tage hånd om resten. Book din tid nu og oplev en ny æra inden for dækopbevaring og service!

Copyright: © 2024 | Made by Bullmade

 • Vælg dækservice
 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Vi kører ud til dig!

Vi kører ud til dig!
Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vælg Servicevarighed

Du skal vælge tjenestens varighed, prisen på din tjeneste afhænger af varigheden.

Hvor mange mennesker?

Maksimal kapacitet er 1
Hjulskift hos dig (Sommer/Vinter) Vælg hjulskifte hvis du ønsker at skifte hjul, fra vinter til sommer eller omvendt. DKK695
Dækskifte (fra pris) Vælg dækskifte, hvis du kun har ét sæt fælge, og ønsker at udskifte dæk. Prisen er angivet som FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. Dækskifte er inkl. afbalancering. DKK1250 Starter fra
Lapning (fra pris) Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid. Prisen er angivet som frapris. Prisen afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK695 Starter fra
Resumé