Mobilt dækskifte i hele Sydjylland

Bestil akut dækskifte

  • Vælg dækservice
  • Select Service Extras
  • Custom Fields
  • Hvornår skal vi hjælpe?
  • Indtast dine oplysninger
  • Bekræft ordren
  • Bekræftelse

Vælg dækservice

Vælg dækservice

Select Service Extras

Select service extras you want to add to your booking.

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Hvad ønsker du hjælp til?

Hvad ønsker du hjælp til?
Select Service Extras
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vælg Tjeneste Varighed

Du er nødt til at vælge service varighed, pris på din service vil afhænge af varigheden.

Hvor Mange Mennesker?

Maksimal kapacitet 1
Hjulskift Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. Inkl opbevaring på vores dækhotel. Prisen er angivet som FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK649 Starter Fra
Dækskifte (fra pris) Vi kommer til dig, hjemme eller på din arbejdsplads eller hvor vi nu har aftalt det passer dig. Prisen er angivet som FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK945 Starter Fra
Lapning (fra pris) Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid. Prisen er angivet som frapris. Prisen afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK595
Oversigt
Hjulskift

Hjulskift

Slut med at køre på værksted når der skal skiftes mellem sommer og vinterhjul. Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. Inkl opbevaring på vores dækhotel.

Pris kun 595,-

Dækskifte-1

Dækskifte

Slut med at køre på værksted når det er tid til nye dæk, eller skift mellem sommer og vinterdæk. Vi kommer til dig, hjemme eller på din arbejdsplads eller hvor vi nu har aftalt det passer dig.

Pris fra 995,-

Lapning-400x400

Lapning

Er uheldet ude kommer vi gerne og hjælper dig på stedet. Så er du hurtigt videre. Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid.

Pris fra 695,-

Dækopbevaring-1

Dækopbevaring

Ønsker du kun dæk og hjulopbevaring, tilbyder vi også dette.
Kontakt os for at høre nærmere.

Pris kun 295,-

Nye-dæk

Nye dæk

Vi forhandler alle dæk mærker, kontakt os for et tilbud til din bil.

Priser fra kun 295,-

Mobilt dækskifte i hele Sønderjylland

Hos SkiftLet tilbyder vi alt indenfor dækservice – lige fra salg af dæk og fælge til montering og afbalancering. Vi kører ud i hele Sønderjylland og store dele af Sydjylland, så du kan få dæk- og hjulskifte, hvor det passer dig.

Slip for at køre på værksted – lad SkiftLet bringe dækskifte til dig

Dækskiftet er en essentiel del af vedligeholdelsen af din bil. Dine dæk er den eneste del af bilen, som er i direkte kontakt med vejbanen, og de spiller en afgørende rolle for din sikkerhed, kørselskomfort og brændstoføkonomi. Hvis dine dæk er slidte, beskadigede eller flade, kan det resultere i øget brændstofforbrug og en forringet køreoplevelse, men også en risiko for farlige situationer, hvis du ikke har fuld kontrol over bilen. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med dæktryk og -mønster og får skiftet dine dæk, når det er nødvendigt.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have en sikker og pålidelig bil – og vi forstår, hvor irriterende det kan være, når den ikke er det. Derfor arbejder vi hårdt for at give dig den bedste service og de bedste dæk. Vi kan hjælpe med skift mellem vinterdæk og sommerdæk, montering af nye dæk samt lapning af bildæk på stedet, så du ikke skal spilde tid på at køre til værkstedet. Du kan fortsætte med din dagligdag, som du plejer, for med SkiftLet skal du bare sige, hvor og hvornår det passer dig. Uanset om du er på arbejde eller derhjemme, kan vi bringe dækskifte til dig. Vi tager os af alt besværet, så du kan fortsætte din dag i vished om, at dine dæk er i gode hænder. Vælg os til alle dine dækbehov – SkiftLet er her for at gøre dækservice nemt og stressfrit!


Kom hurtigt videre med mobilt dækskifte

Lad ikke en punktering stoppe dit arbejde. Vi kan hjælpe både private og professionelle i hele Sønderjylland. Vi tilbyder for eksempel akut dækskifte, hvis du har brug for at få skiftet dine dæk med det samme. Vi ved, at tid er penge for erhvervsdrivende, så der er ikke noget værre end et fladt dæk, når du er afhængig af din bil på arbejdet. Men selvom en punktering er træls, kan vi gøre det lettere – SkiftLets mobile dækservice kan udføre lapning af bildæk på stedet eller skifte til reservehjul, så du er hurtigt videre. Vi kan udføre dækskifte hjemme hos dig, på landevejen eller dér, hvor du arbejder, og foretage et hurtigt og effektivt dækskifte, så du kan komme tilbage på vejen igen.

Er det tid til at få skiftet til sommerdæk eller vinterdæk?

Når sæsonen skifter, så skal dækkene skiftes med. Bilens dæk har stor betydning for din trafiksikkerhed – de er nemlig det eneste, der reelt holder dig på vejen. Derfor er det også vigtigt, at du kører på dæk, der er beregnet til vejret. Men hvornår skal man så skifte mellem sommer- og vinterdæk? Sommerdæk er lavet til temperaturer over 7 grader. De er fremstillet af en hård gummiblanding, der egner sig godt på varm asfalt. Derimod er vinterdæk beregnet til temperaturer under 7 grader. De er fremstillet af blødere gummi og har dækmønster, der er designet til at lede vand væk fra dækket for at optimere vejgrebet på våde og glatte veje.

Hvis du er i tvivl, er en god tommelfingerregel, at skiftet mellem sommer- og vintertid betyder skift mellem sommer- og vinterdæk. Ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at, for at få vores professionelle mening. Hos SkiftLet er vi eksperter i dækskifte og hjulskifte, og vi vejleder dig også gerne til de bedste sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk til netop dit behov. Få dækskifte når og hvor du vil. Hos SkiftLet har vi mobil dækservice, så vi kommer til dig, når du skal have skiftet til sommerdæk eller vinterdæk.

Dækmønster – Hvornår skal man skifte dæk ifølge loven?

Ifølge færdselsloven skal dækmønsterets dybde være minimum 1,6 mm – men det betyder ikke, at du behøver vente med skift af dæk til sidste øjeblik. For din egen sikkerheds skyld, bør du overveje et dækskifte, når der er ca. 3 mm dækmønster tilbage på dine sommerdæk. Da godt vejgreb er endnu vigtigere om vinteren, anbefaler vi nye vinterdæk, når dækmønsteret er 4 mm. 

Hvis dine dæk skal udskiftes på grund af almindeligt slid, vil vi hjælpe dig med at vælge de rette dæk til dit køretøj og montere dem korrekt. Hos Skiftlet kan vi hjælpe dig med alt, hvad du har brug for, når det kommer til dækskift. Vi kan håndtere alle typer af dæk og kan rådgive dig om de bedste muligheder for dit køretøj og dine kørselsbehov. Vi tilbyder også en bred vifte af dæk fra førende producenter, såsom Michelin, Bridgestone, Goodyear og mange flere. Vi kan rådgive dig om de bedste dæk til dit køretøj og dine kørselsbehov, så du altid er sikker på vejene.

Komplet dækservice: Mobilt dækskifte i hele Sønderjylland

Skiftlet vil være dit foretrukne valg, når det kommer til dækservice i Sønderjylland. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder mobilt dækskifte, hjulskift, lapning af bildæk, dækopbevaring og meget mere. En punktering kommer altid på det værste tidspunkt, og derfor kan du også få akut dækskifte, så et fladt dæk ikke skal sætte en kæp i hjulet på din dag. Vi forstår, hvor vigtigt det er at din bil har gode dæk, der passer til både dine behov, din brug, og bilen. Uanset om det er familiens stationcar, din lille bybil eller firmaets varevogn, kan vi hjælpe dig med alle dine behov for dæk. Vi har et bredt udvalg af dæk, der passer til alle bilmærker og modeller, så du kan være sikker på, at du får det rigtige sæt til din bil. Uanset dit budget eller dine præferencer har vi en løsning, der passer til dig.

Vi vil kunne levere hele pakken til dig: Du finder både et stort udvalg af sommer-, vinter- og helårsdæk samt fælge fra 13 til 23 tommer i alu og stål, så du kan få de perfekte hjul til din bil. Derudover kan vi montere dine nye hjul, hvor og når du vil, men også lappe eller afbalancere dine dæk. Vi kan også foretage skift til sommerdæk eller vinterdæk, så du altid har de rigtige dæk på dit køretøj afhængigt af årstiden. Du kan desuden benytte vores dækhotel – så tager vi bare dine dæk og fælge med, når vi kører, og opbevarer dem, indtil du har brug for dem igen. Dette sparer dig tid og besvær med at finde plads til dem derhjemme.

Mobilt dækskift: Dækservice to-go til gode priser

Vi går op i kvaliteten af vores arbejde, og derfor tilbyder vi fleksibel og pålidelig dækservice til konkurrencedygtige priser, så du kan føle dig tryg ved at vælge os som din dækservicepartner. Bestil tid til dækskifte når det passer dig – lige hvor det passer dig. Uanset om du har brug for dækskifte hjemme, på arbejde eller holder i vejsiden, er vores mobile dækskifte til rådighed, når du har brug for det. Prisen for et komplet hjulskift inklusive opbevaring af de afmonterede hjul på vores dækhotel er 595 kroner. Der er ingen skjulte gebyrer – prisen er fast, og transporten er inkluderet.

Når du skal have monteret dæk og hjul, er det helt almindeligt at sammenligne forskellige udbyderes tilbud. Hos SkiftLet får du en fast pris på hjulskift, og slipper for at skulle køre på værksted. Vi tilbyder altid en god pris på dækskifte, hjulskifte og lapning, hvor vores kørsel til og fra dig er med i prisen – med andre ord en let overskuelig dækskift pris. Bestil mobilt dækskift i Aabenraa og resten af Sønderjylland i dag.

SkiftLet: Mobilt dækskift fra Kolding til Tønder

Kontakt Skiftlet i dag, hvis du har brug for hjælp til dækskift, hjulskift, lapning af bildæk, dækopbevaring eller skift til vinterdæk eller sommerdæk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine dækbehov og sørge for, at du kan køre sikkert og behageligt på de sønderjyske veje. Vores tjenester er tilgængelige i det meste af Syd- og Sønderjylland, fra Kolding til Tønder og alle byer derimellem: Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Fredericia, Vejen, Gråsten, Løgumkloster, Skærbæk, Ribe og Gram – for bare at nævne nogle få.

FAQ

Hvad koster et dækskifte?

Hos SkiftLet får du mobilt dækskifte til gode priser. Vi kan skifte dine hjul hjemme hos dig til en fast lav pris på 595,- eller sætte nye dæk på dine fælge til priser fra 995,-

Hvornår skal man skifte dæk?

Man skal skifte dæk, når dækmønsteret er mellem 1,3 mm og 3 mm dybt. Derudover skal man skifte mellem sommer-/vinterdæk, når temperaturen er over/under 7 grader – det er typisk omkring det tidspunkt, man skifter mellem sommertid og vintertid.