• Betaling efter vi er færdige

 • Vi dækker hele Sydjylland

 • 5 stjerner på Truspilot

 • Mulighed for fast aftale til erhverv

Dækcenter i Aabenraa

Målet med SkiftLet er, at blive Sønderjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet. Service, Service og atter Service. Skal du have skiftet hjul, i stedet for dæk, så find vores hjulskifte her.

 • 3 udkørende montører

 • Over 25.000 dæk skiftet

 • GARANTI for god service

 • Ledige tider alle hverdage

 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Ekstra ydelser

Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!
GRATIS hjulopbevaring hele sæsonen
Ønsker du din hjul/dæk opbevaret gratis hos Skiftlet? Sæt flueben også selv om du i forvejen har opbevaret dæk hos os.
Uforpligtende tilbud på nye sommerdæk
Tryk på denne boks hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på 4 nye dæk sommerdæk. Skriv i kommentaren på næste trin, hvis du har præferencer til mærke.
Uforpligtende tilbud på nye vinterdæk
Tryk på denne boks hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på 4 nye dæk vinterdæk. Skriv i kommentaren på næste trin, hvis du har præferencer til mærke.
Resumé
1 Time, 30 Referat
Dækskifte (fra pris)
Pris
Service
Dækskifte (fra pris)
DKK945,00
Total pris
DKK945,00

Sublim service

SkiftLet lever af glade kunder. Vi går altid et ekstra skridt for den bedste service!

Booking foregår online, men hvis du har spørgsmål eller akut hastesag, så tøv ikke med at ringe.

tlf. 88 44 80 08

Nøgleordet er service. SkiftLet vil gøre dækskifte nemt for dig.

Hos SkiftLet er vores nøgleord service, og vi sætter kunden i centrum – både i forhold til tid og sted. Målet med SkiftLet er at blive Sønderjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet.

Dækskifte uden spildtid
Dækskifte uden spildtid

Undgå at spilde tiden på at køre ud til mekanikeren. Vi kører ud til dig.

Fra kun 649,- inkl. opbevaring
Fra kun 649,- inkl. opbevaring

Vores pris er altid inkl. gratis opbevaring. Måske DK’s billigste.

100% gratis dækhotel
100% gratis dækhotel

Med over 1000 m2 dæklager i egne haller, tilbyder vi vores kunder gratis opbevaring.

4.5 stjerner på Trustpilot
4.5 stjerner på Trustpilot

Vi lever af glade kunder. Se vores 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Dækskifte fra A til Z

Når sæsonen skifter, så skal dækkene skiftes med. Det har stor betydning for din trafiksikkerhed – de er nemlig det eneste, der reelt holder dig på vejen! 

Book en tid

Find en ledig dato og tid i vores kalender, indtast dine oplysninger og book en tid. Du modtager herefter en bekræftelse.

Bli' hvor du er!

Bliv hvor du er. Så snart du har booket får vores chauffør besked, og vi sætter dig ind i vores rute.

Vi skifter dine dæk

Vi kommer ud til dig på stedet, skifter dine dæk og tager de skiftede dæk med tilbage til opbevaringen. Det var let!

Gratis dækhotel med plads til mere end 6.000 dæk

Mangler du det ideelle sted at opbevare dine dæk? Så forstår vi præcis, hvordan du har det, og vi har den ideelle løsning for dig – et dedikeret dækhotel! Hos SkiftLet tilbyder vi moderne og sikker dækopbevaring helt gratis, når vi står for dit dækskifte. Vores service er skabt med dine behov i centrum.

SkiftLet - Dit dækcenter i Aabenraa

Velkommen til SkiftLet, Aabenraas førende dækcenter – på hjul! Vi forstår vigtigheden af at kunne stole på sine dæk – og serviceleverandør. Du kan have fuld tillid til os; vi er kyndige fagfolk med mange års erfaring i bagagerummet. Vores mål er at give dig en fleksibel, professionel og effektiv service dér, hvor du er, så du kan komme tilbage på vejen så hurtigt som muligt. Vi tilbyder også et omfattende udvalg af både dæk og fælge, hvilket sikrer, at du kan finde det rigtige sæt til ethvert budget. Bestil tid til hjulskift i Aabenraa i dag, og lad os vise dig, hvorfor vi kalder os Sønderjyllands mest bekvemme dækservice.

Din pålidelige dækpartner i Aabenraa

Hvis du leder efter et pålideligt dækcenter i Aabenraa, er du kommet til det rette sted. Vi er din pålidelige partner, når det kommer til alt, der omhandler dæk og fælge i Aabenraa og omegn. Vores eksperter er specialiserede i at finde den rette løsning til dig og din bil, så du altid får den bedste køreoplevelse. Vi er ikke et traditionelt værksted – vi er meget mere. Med SkiftLet får du professionel dækservice lige hvor og hvornår, det passer dig. Vi kan komme hjem til dig, til dit arbejde, til sommerhuset og til undsætning, hvis du holder med et fladt dæk. Vi kan tage os af alt fra dækskift til afbalancering, uanset hvor i Sønderjylland du er.

Komplet dækcenter i Aabenraa

Hos SkiftLet tilbyder vi en komplet dækservice til bilister i Aabenraa og hele Sønderjylland. Vi har et bredt udvalg af dæk og fælge i alle størrelser og til alle bilmærker og modeller. Vi kan hjælpe dig med alt fra mobilt hjulskift, dækskifte og mobil lapning af bildæk til opbevaring af dine hjul på vores dækhotel. Vi tilbyder også skift til sommerdæk eller vinterdæk, så du altid har det rigtige sæt på din bil, afhængigt af årstiden. Vi brænder for at yde service i topklasse, der adskiller os fra resten, så du kan være sikker på, at du får kvalitetsarbejde hver gang med SkiftLet.

Hos os får du komplet dækservice – lige fra køb til opbevaring! Du kan få:

 • Nye dæk og fælge: Vi har et bredt udvalg af kvalitetsdæk og fælge fra førende producenter.
 • Dækservice: Vi tilbyder alt fra dækskift og afbalancering til dækreparation.
 • Rådgivning: Vi er altid klar til at rådgive dig om de bedste dæk og fælge, så du får hjul, der passer til din bil og dine kørselsbehov.
 • Dækopbevaring: Lad os opmagasinere dine sommer-/vinterhjul på vores dækhotel.
 • Mobil dækservice: Din sikkerhed og tilfredshed er vores prioritet

SkiftLet er et mobilt dækcenter i Aabenraa; vi har mange års erfaring i branchen og tilbyder både produkter og tjenester inden for dette område. Hos SkiftLet er vi specialister i – og vi tilbyder et bredt udvalg af – vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk i alle størrelser og prisklasser. Vi kan hjælpe dig med at finde de rette dæk til din bil og sikre, at du er klar til at køre på vejene i Aabenraa. Vi prioriterer altid din sikkerhed og tilfredshed over alt andet. Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have om hjul og bildæk, så tøv ikke med at kontakte os.

Nemt og bekvemt dækskifte i Aabenraa

Vi tilbyder mobilt dækskift og hjulskift i Aabenraa og omegn, så vi kan hjælpe dig med at skifte dine dæk og fælge fra sommer- til vinterhjul og omvendt. Vores mobile service gør det nemt og bekvemt for dig at få skiftet dine dæk eller hjul, uanset hvor du befinder dig. Brug vores online bookingformular for at få en tid til dækservice – hvor det passer dig, når det passer dig. Vores erfarne teknikere sikrer, at alle vores tjenester udføres med omhu og præcision, så du kan være sikker på at få den bedst mulige service. Vi kan også udføre mobil lapning af bildæk på stedet, hvis du skulle være så uheldig at få en punktering.

Den bedste service, kvalitet og fleksibilitet i Aabenraa

Hos SkiftLet dækcenter i Aabenraa sørger vi altid for at give dig den bedste service og den rette vejledning, så du kan træffe de bedste beslutninger for din bil. Kontakt os i dag for at bestille tid til dækskift, hjulskift eller dækservice i Aabenraa og omegn. Vi ser frem til at hjælpe dig med alt, der har med dæk og fælge at gøre. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget. Vi kan svare på de fleste dækrelaterede spørgsmål, som: Hvornår skal man skifte til vinterdæk i Aabenraa? Når vi har skiftet dine hjul, kan vi tage de afmonterede med tilbage til vores dækhotel, så du ikke behøver bøvle med at opbevare dem selv.

Stort udvalg af dæk og fælge i Aabenraa

SkiftLet er din pålidelige dækservicepartner i Aabenraa og omegn. Vi tilbyder en bred vifte af dækservices, herunder mobilt dækskifte, hjulskift, lapning af bildæk og dækopbevaring. Vi har et bredt udvalg af sommer-, vinter- og helårsdæk samt fælge fra 13 til 23 tommer i alu og stål, der passer til alle bilmærker og modeller, og vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige. Uanset om du har brug for nye dæk, fælge eller dækservice, er du velkommen til at kontakte os. Brug vores lette bookingformular til at bestille tid til skift til vinterdæk eller sommerdæk eller hjulopbevaring på vores dækhotel.

Sommerdæk og vinterdæk i højeste kvalitet

Vi har et bredt udvalg af dæk fra nogle af de bedste mærker på markedet. Uanset om du leder efter sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk, kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til din bil. Vi tilbyder dæk fra en lang række forskellige producenter, herunder Michelin, Continental, Goodyear og mange flere. Med flere tusinde kvalitetsdæk og -fælge at vælge imellem, er der garanteret også nogle, der passer til dine behov – og dit budget. Mangler du dæk i Aabenraa? Så kommer vi da bare til Aabenraa med dækkene til dig! Enkelt og effektivt – præcis som det bør være.

Mobilt hjulskifte og lapning af bildæk på stedet i hele Sønderjylland

Hvis du leder efter eksperthjælp til dine dæk og fælge, er SkiftLet det rette valg. Vi tilbyder alt fra salg af dæk og fælge til dækservice, hjulskift, mobil lapning af bildæk og hjulopbevaring på vores dækhotel. Kontakt os i dag for mere information om vores tjenester eller for at bestille en tid til dækservice eller montering af dæk og fælge. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få den bedste løsning til din bil. Hos SkiftLet dækcenter i Aabenraa tilbyder vi mobilt hjulskift og dækskifte, der gør det nemt og bekvemt for dig at få professionel dækservice, uanset hvor du befinder dig i Sønderjylland. Vi kan hjælpe med blandt andet skift til vinterdæk og sommerdæk helt op til Kolding, så vi dækker det meste af Sydjylland.

God pris på pålidelig og fleksibel dækservice i Aabenraa

Med vores mobile dækservice kan du få skiftet dine dæk lige hvor det passer dig – hjemme, på arbejde eller på vejen. Vi tilbyder faste priser på dækskift inklusive transport og opbevaring på vores dækhotel. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi går op i kvaliteten af vores arbejde. Vi tilbyder fleksibel og pålidelig dækservice til gode priser, så du kan føle dig tryg ved at vælge os som din dækservicepartner. Bestil mobilt dækskift i Aabenraa og resten af Sønderjylland i dag til en fast og fair pris – transporten er inkluderet i prisen. Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål om vores produkter og tjenester, eller hvis du vil bestille tid til dækservice i Aabenraa – vores mål er at sikre, at dine dæk kører optimalt og sikkert på vejen.

Udtryk som: “Arrrgh, skal vi nu til det igen”, kan de fleste nikke genkendende til.

SkiftLet Aps – er ny i dækbranchen – både i forhold til service, bekvemmelighed og fleksibilitet. Vi ønsker at skabe en tjeneste, der sætter disse værdier højt, og som sætter kunden i centrum, både i forhold til tid og sted.

 • 3 udkørende montører

 • Over 25.000 skiftet

 • Vi dækker hele Sydjylland

Kunderne elsker os

Vi lever af tilfredse kunder, og de positive anmeldelser på Trustpilot taler for sig selv. Bestil dit dækskifte allerede i dag og oplev den samme høje service, som har glædet mange af vores andre kunder.

Super god oplevelse

Skift let kom ud og skiftede til vinterdæk på min arbejdsplads. Købte vinterdæk og fælge hos Skift let til absolut fair priser. Kan klart anbefales.

Claus Visby Andersen

Super service 👍

Havde bestilt tid mandag morgen kl. 07.30 – de stod her søndag kl. 15.00. Fik super rådgivning om dæk mm.
I er nu gemt i mine kontakter👍

Bjarne Kühl Sørensen

God og hurtig service

Fik løst opgaven til ug – Fik 4 nye dæk på imens jeg var i sommerhus nær Haderslev.

Brian

ABSOLUT konge service

For mit vedkommende var det noget dyrere end alternativerne, men han oplyste det inden, og det der gjorde udslaget for os, var at han kunne komme samme dag. Vi ringede første gang 10.11, og der blev vi oplyst om at han gerne vil hjælpe, men det bliver nok lidt dyrt. 10.30 ringer han med en pris, og 12.30 holder han i indkørslen.

Brian

Super service fra Tom

Super service fra Tom. Billig dæk, og meget omskiftelig. Måtte rykke aftalen, ingen problem. Hurtig skift og montering.

Henrik Birk Jessen

Overdrevet god service.

Overdrevet god service. Jeg var på ferie og punkteret, trods ejeren af firmaet havde studenter hjemme, var han meget glad for at hjælpe👌🏻 God service og flink herre👌🏻🙏🏻

Jonas Madsen
800

dæk opbevaret

25000

dæk skiftet

20

erfaring

 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Ekstra ydelser

Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!
GRATIS hjulopbevaring hele sæsonen
Ønsker du din hjul/dæk opbevaret gratis hos Skiftlet? Sæt flueben også selv om du i forvejen har opbevaret dæk hos os.
Nye vinduesviskere
Er dine vinduesviskere slidte, så sæt flueben, og vi udskifter og henter et par nye med. Vi sender dig et tilbud på prisen.
Uforpligtende tilbud på nye sommerdæk
Tryk på denne boks hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på 4 nye dæk sommerdæk. Skriv i kommentaren på næste trin, hvis du har præferencer til mærke.
Uforpligtende tilbud på nye vinterdæk
Tryk på denne boks hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på 4 nye dæk vinterdæk. Skriv i kommentaren på næste trin, hvis du har præferencer til mærke.
Resumé