• Betaling efter vi er færdige

 • Vi dækker hele Sydjylland

 • 5 stjerner på Truspilot

 • Mulighed for fast aftale til erhverv

Bestil mobilt dækskifte i dag

Målet med SkiftLet er, at blive Sønderjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet. Service, Service og atter Service. Skal du have skiftet hjul, i stedet for dæk, så find vores hjulskifte her.

 • 3 udkørende montører

 • Over 25.000 dæk skiftet

 • GARANTI for god service

 • Ledige tider alle hverdage

 • Vælg dækservice
 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Vi kører ud til dig!

Vi kører ud til dig!
Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vælg Servicevarighed

Du skal vælge tjenestens varighed, prisen på din tjeneste afhænger af varigheden.

Hvor mange mennesker?

Maksimal kapacitet er 1
Hjulskift hos dig (Sommer/Vinter) Vælg hjulskifte hvis du ønsker at skifte hjul, fra vinter til sommer eller omvendt. DKK695
Dækskifte (fra pris) Vælg dækskifte, hvis du kun har ét sæt fælge, og ønsker at udskifte dæk. Prisen er angivet som FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. Dækskifte er inkl. afbalancering. DKK1250 Starter fra
Lapning (fra pris) Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid. Prisen er angivet som frapris. Prisen afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK695 Starter fra
Resumé

Sublim service

SkiftLet lever af glade kunder. Vi går altid et ekstra skridt for den bedste service!

Booking foregår online, men hvis du har spørgsmål eller akut hastesag, så tøv ikke med at ringe.

tlf. 88 44 80 08

Nøgleordet er service. SkiftLet vil gøre dækskifte nemt for dig.

Hos SkiftLet er vores nøgleord service, og vi sætter kunden i centrum – både i forhold til tid og sted. Målet med SkiftLet er at blive Sønderjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet.

Dækskifte uden spildtid
Dækskifte uden spildtid

Undgå at spilde tiden på at køre ud til mekanikeren. Vi kører ud til dig.

Fra kun 649,- inkl. opbevaring
Fra kun 649,- inkl. opbevaring

Vores pris er altid inkl. gratis opbevaring. Måske DK’s billigste.

100% gratis dækhotel
100% gratis dækhotel

Med over 1000 m2 dæklager i egne haller, tilbyder vi vores kunder gratis opbevaring.

4.5 stjerner på Trustpilot
4.5 stjerner på Trustpilot

Vi lever af glade kunder. Se vores 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Dækskifte fra A til Z

Når sæsonen skifter, så skal dækkene skiftes med. Det har stor betydning for din trafiksikkerhed – de er nemlig det eneste, der reelt holder dig på vejen! 

Book en tid

Find en ledig dato og tid i vores kalender, indtast dine oplysninger og book en tid. Du modtager herefter en bekræftelse.

Bli' hvor du er!

Bliv hvor du er. Så snart du har booket får vores chauffør besked, og vi sætter dig ind i vores rute.

Vi skifter dine dæk

Vi kommer ud til dig på stedet, skifter dine dæk og tager de skiftede dæk med tilbage til opbevaringen. Det var let!

Gratis dækhotel med plads til mere end 6.000 dæk

Mangler du det ideelle sted at opbevare dine dæk? Så forstår vi præcis, hvordan du har det, og vi har den ideelle løsning for dig – et dedikeret dækhotel! Hos SkiftLet tilbyder vi moderne og sikker dækopbevaring helt gratis, når vi står for dit dækskifte. Vores service er skabt med dine behov i centrum.

Mobilt dækskifte i hele Sønder- og Sydjylland

Hos SkiftLet tilbyder vi alt indenfor dækservice – lige fra salg af dæk og fælge til montering og afbalancering. Vi kører ud i hele Sønderjylland og store dele af Sydjylland, så du kan få dæk- og hjulskifte, hvor det passer dig.

Slip for at køre på værksted – lad SkiftLet bringe dækskifte til dig

Dækskiftet er en essentiel del af vedligeholdelsen af din bil. Dine dæk er den eneste del af bilen, som er i direkte kontakt med vejbanen, og de spiller en afgørende rolle for din sikkerhed, kørselskomfort og brændstoføkonomi. Hvis dine dæk er slidte, beskadigede eller flade, kan det resultere i øget brændstofforbrug og en forringet køreoplevelse, men også en risiko for farlige situationer, hvis du ikke har fuld kontrol over bilen. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med dæktryk og -mønster og får skiftet dine dæk, når det er nødvendigt.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have en sikker og pålidelig bil – og vi forstår, hvor irriterende det kan være, når den ikke er det. Derfor arbejder vi hårdt for at give dig den bedste service og de bedste dæk. Vi kan hjælpe med skift mellem vinterdæk og sommerdæk, montering af nye dæk samt lapning af bildæk på stedet, så du ikke skal spilde tid på at køre til værkstedet. Du kan fortsætte med din dagligdag, som du plejer, for med SkiftLet skal du bare sige, hvor og hvornår det passer dig. Uanset om du er på arbejde eller derhjemme, kan vi bringe dækskifte til dig. Vi tager os af alt besværet, så du kan fortsætte din dag i vished om, at dine dæk er i gode hænder. Vælg os til alle dine dækbehov – SkiftLet er her for at gøre dækservice nemt og stressfrit!

Kom hurtigt videre med mobilt dækskifte

Lad ikke en punktering stoppe dit arbejde. Vi kan hjælpe både private og professionelle i hele Sønderjylland. Vi tilbyder for eksempel akut dækskifte, hvis du har brug for at få skiftet dine dæk med det samme. Vi ved, at tid er penge for erhvervsdrivende, så der er ikke noget værre end et fladt dæk, når du er afhængig af din bil på arbejdet. Men selvom en punktering er træls, kan vi gøre det lettere – SkiftLets mobile dækservice kan udføre lapning af bildæk på stedet eller skifte til reservehjul, så du er hurtigt videre. Vi kan udføre dækskifte hjemme hos dig, på landevejen eller dér, hvor du arbejder, og foretage et hurtigt og effektivt dækskifte, så du kan komme tilbage på vejen igen.

Er det tid til at få skiftet til sommerdæk eller vinterdæk?

Når sæsonen skifter, så skal dækkene skiftes med. Bilens dæk har stor betydning for din trafiksikkerhed – de er nemlig det eneste, der reelt holder dig på vejen. Derfor er det også vigtigt, at du kører på dæk, der er beregnet til vejret. Men hvornår skal man så skifte mellem sommer- og vinterdæk? Sommerdæk er lavet til temperaturer over 7 grader. De er fremstillet af en hård gummiblanding, der egner sig godt på varm asfalt. Derimod er vinterdæk beregnet til temperaturer under 7 grader. De er fremstillet af blødere gummi og har dækmønster, der er designet til at lede vand væk fra dækket for at optimere vejgrebet på våde og glatte veje.

Hvis du er i tvivl, er en god tommelfingerregel, at skiftet mellem sommer- og vintertid betyder skift mellem sommer- og vinterdæk. Ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at, for at få vores professionelle mening. Hos SkiftLet er vi eksperter i dækskifte og hjulskifte, og vi vejleder dig også gerne til de bedste sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk til netop dit behov. Få dækskifte når og hvor du vil. Hos SkiftLet har vi mobil dækservice, så vi kommer til dig, når du skal have skiftet til sommerdæk eller vinterdæk.

Dækmønster – Hvornår skal man skifte dæk ifølge loven?

Ifølge færdselsloven skal dækmønsterets dybde være minimum 1,6 mm – men det betyder ikke, at du behøver vente med skift af dæk til sidste øjeblik. For din egen sikkerheds skyld, bør du overveje et dækskifte, når der er ca. 3 mm dækmønster tilbage på dine sommerdæk. Da godt vejgreb er endnu vigtigere om vinteren, anbefaler vi nye vinterdæk, når dækmønsteret er 4 mm. 

Hvis dine dæk skal udskiftes på grund af almindeligt slid, vil vi hjælpe dig med at vælge de rette dæk til dit køretøj og montere dem korrekt. Hos Skiftlet kan vi hjælpe dig med alt, hvad du har brug for, når det kommer til dækskift. Vi kan håndtere alle typer af dæk og kan rådgive dig om de bedste muligheder for dit køretøj og dine kørselsbehov. Vi tilbyder også en bred vifte af dæk fra førende producenter, såsom Michelin, Bridgestone, Goodyear og mange flere. Vi kan rådgive dig om de bedste dæk til dit køretøj og dine kørselsbehov, så du altid er sikker på vejene.

Komplet dækservice: Mobilt dækskifte i hele Sønderjylland

Skiftlet vil være dit foretrukne valg, når det kommer til dækservice i Sønderjylland. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder mobilt dækskifte, hjulskift, lapning af bildæk, dækopbevaring og meget mere. En punktering kommer altid på det værste tidspunkt, og derfor kan du også få akut dækskifte, så et fladt dæk ikke skal sætte en kæp i hjulet på din dag. Vi forstår, hvor vigtigt det er at din bil har gode dæk, der passer til både dine behov, din brug, og bilen. Uanset om det er familiens stationcar, din lille bybil eller firmaets varevogn, kan vi hjælpe dig med alle dine behov for dæk. Vi har et bredt udvalg af dæk, der passer til alle bilmærker og modeller, så du kan være sikker på, at du får det rigtige sæt til din bil. Uanset dit budget eller dine præferencer har vi en løsning, der passer til dig.

Vi vil kunne levere hele pakken til dig: Du finder både et stort udvalg af sommer-, vinter- og helårsdæk samt fælge fra 13 til 23 tommer i alu og stål, så du kan få de perfekte hjul til din bil. Derudover kan vi montere dine nye hjul, hvor og når du vil, men også lappe eller afbalancere dine dæk. Vi kan også foretage skift til sommerdæk eller vinterdæk, så du altid har de rigtige dæk på dit køretøj afhængigt af årstiden. Du kan desuden benytte vores dækhotel – så tager vi bare dine dæk og fælge med, når vi kører, og opbevarer dem, indtil du har brug for dem igen. Dette sparer dig tid og besvær med at finde plads til dem derhjemme.

Mobilt dækskift: Dækservice to-go til gode priser

Vi går op i kvaliteten af vores arbejde, og derfor tilbyder vi fleksibel og pålidelig dækservice til konkurrencedygtige priser, så du kan føle dig tryg ved at vælge os som din dækservicepartner. Bestil tid til dækskifte når det passer dig – lige hvor det passer dig. Uanset om du har brug for dækskifte hjemme, på arbejde eller holder i vejsiden, er vores mobile dækskifte til rådighed, når du har brug for det. Prisen for et komplet hjulskift inklusive opbevaring af de afmonterede hjul på vores dækhotel er 595 kroner. Der er ingen skjulte gebyrer – prisen er fast, og transporten er inkluderet.

Når du skal have monteret dæk og hjul, er det helt almindeligt at sammenligne forskellige udbyderes tilbud. Hos SkiftLet får du en fast pris på hjulskift, og slipper for at skulle køre på værksted. Vi tilbyder altid en god pris på dækskifte, hjulskifte og lapning, hvor vores kørsel til og fra dig er med i prisen – med andre ord en let overskuelig dækskift pris. Bestil mobilt dækskift i Aabenraa og resten af Sønderjylland i dag.

SkiftLet: Mobilt dækskift fra Kolding til Tønder

Kontakt Skiftlet i dag, hvis du har brug for hjælp til dækskift, hjulskift, lapning af bildæk, dækopbevaring eller skift til vinterdæk eller sommerdæk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine dækbehov og sørge for, at du kan køre sikkert og behageligt på de sønderjyske veje. Vores tjenester er tilgængelige i det meste af Syd- og Sønderjylland, fra Kolding til Tønder og alle byer derimellem: HaderslevAabenraaSønderborg, Vejen, Gråsten, Løgumkloster, Skærbæk, Ribe og Gram – for bare at nævne nogle få.

Udtryk som: “Arrrgh, skal vi nu til det igen”, kan de fleste nikke genkendende til.

SkiftLet Aps – er ny i dækbranchen – både i forhold til service, bekvemmelighed og fleksibilitet. Vi ønsker at skabe en tjeneste, der sætter disse værdier højt, og som sætter kunden i centrum, både i forhold til tid og sted.

 • 3 udkørende montører

 • Over 25.000 skiftet

 • Vi dækker hele Sydjylland

Kunderne elsker os

Vi lever af tilfredse kunder, og de positive anmeldelser på Trustpilot taler for sig selv. Bestil dit dækskifte allerede i dag og oplev den samme høje service, som har glædet mange af vores andre kunder.

Super god oplevelse

Skift let kom ud og skiftede til vinterdæk på min arbejdsplads. Købte vinterdæk og fælge hos Skift let til absolut fair priser. Kan klart anbefales.

Claus Visby Andersen

Super service 👍

Havde bestilt tid mandag morgen kl. 07.30 – de stod her søndag kl. 15.00. Fik super rådgivning om dæk mm.
I er nu gemt i mine kontakter👍

Bjarne Kühl Sørensen

God og hurtig service

Fik løst opgaven til ug – Fik 4 nye dæk på imens jeg var i sommerhus nær Haderslev.

Brian

ABSOLUT konge service

For mit vedkommende var det noget dyrere end alternativerne, men han oplyste det inden, og det der gjorde udslaget for os, var at han kunne komme samme dag. Vi ringede første gang 10.11, og der blev vi oplyst om at han gerne vil hjælpe, men det bliver nok lidt dyrt. 10.30 ringer han med en pris, og 12.30 holder han i indkørslen.

Brian

Super service fra Tom

Super service fra Tom. Billig dæk, og meget omskiftelig. Måtte rykke aftalen, ingen problem. Hurtig skift og montering.

Henrik Birk Jessen

Overdrevet god service.

Overdrevet god service. Jeg var på ferie og punkteret, trods ejeren af firmaet havde studenter hjemme, var han meget glad for at hjælpe👌🏻 God service og flink herre👌🏻🙏🏻

Jonas Madsen
800

dæk opbevaret

25000

dæk skiftet

20

erfaring

 • Vælg dækservice
 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Vi kører ud til dig!

Vi kører ud til dig!
Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vælg Servicevarighed

Du skal vælge tjenestens varighed, prisen på din tjeneste afhænger af varigheden.

Hvor mange mennesker?

Maksimal kapacitet er 1
Hjulskift hos dig (Sommer/Vinter) Vælg hjulskifte hvis du ønsker at skifte hjul, fra vinter til sommer eller omvendt. DKK695
Dækskifte (fra pris) Vælg dækskifte, hvis du kun har ét sæt fælge, og ønsker at udskifte dæk. Prisen er angivet som FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. Dækskifte er inkl. afbalancering. DKK1250 Starter fra
Lapning (fra pris) Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid. Prisen er angivet som frapris. Prisen afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK695 Starter fra
Resumé