HomeOrdbogSlidindikator dæk

Slidindikator dæk

Slidindikatorer på dæk er små forhøjninger inden i dækmønstrets riller. De er designet til at hjælpe bilister med at bestemme, hvornår deres dæk er slidt til det punkt, hvor de skal udskiftes.

slidindikator daek

I mange lande, herunder EU-lande og USA, er den lovlige minimumsdybde for dækmønsteret 1,6 millimeter. Slidindikatorerne er placeret på denne dybde inden i rillerne. Når dækmønsteret er slidt ned til det punkt, hvor det er på niveau med slidindikatorerne, betyder det, at dækket har nået den lovlige minimumsdybde og skal udskiftes.

Slidindikatorerne er typisk placeret på flere steder rundt om dækket. For at finde dem, skal du kigge efter små forhøjninger inden i rillerne. Nogle dæk har også et symbol (som regel en trekant eller bogstavet “TWI” for “Tread Wear Indicator”) på sidevæggen, der angiver, hvor slidindikatorerne er placeret.

Selvom slidindikatorerne er en nyttig guide til, hvornår dækket skal udskiftes, er det vigtigt at bemærke, at dæk kan blive usikre, før de når den lovlige minimumsdybde. For eksempel kan dækkets vejgreb i våde forhold begynde at falde betydeligt, når mønsterdybden når 3 millimeter. Derfor anbefaler vi, at du overvejer at udskifte dine dæk, når de når denne dybde.

Derudover er det vigtigt at kontrollere dine dæk regelmæssigt for tegn på skade, såsom revner, buler eller fremmedlegemer som søm eller skruer. Selvom dækket ikke er slidt ned til slidindikatorerne, kan sådanne skader gøre det usikkert at køre på.

Dækskifte når det passer dig – hos dig.

Product

Copyright: © 2024 | Made by Bullmade

  • Vælg dækservice
  • Vælg andre ydelser
  • Custom Fields
  • Hvornår skal vi hjælpe?
  • Indtast dine oplysninger
  • Bekræft ordren
  • Bekræftelse

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Vi kører ud til dig!

Vi kører ud til dig!
Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vælg Servicevarighed

Du skal vælge tjenestens varighed, prisen på din tjeneste afhænger af varigheden.

Hvor mange mennesker?

Maksimal kapacitet er 1
Hjulskift hos dig (Sommer/Vinter) Vælg hjulskifte hvis du ønsker at skifte hjul, fra vinter til sommer eller omvendt. DKK695
Dækskifte (fra pris) Vælg dækskifte, hvis du kun har ét sæt fælge, og ønsker at udskifte dæk. Prisen er angivet som FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. Dækskifte er inkl. afbalancering. DKK1250 Starter fra
Lapning (fra pris) Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid. Prisen er angivet som frapris. Prisen afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK695 Starter fra
Resumé