Hjulskifte & dækservice hos dig når du

Spild ikke tiden med af skifte dæk. Vi udfører mobil dækservice og skifter hos dig. Vi har mere end 20 års erfaring i dækbranchen. Vi tilbyder køb af dæk, hjulskift, dækskift, lapning samt opbevaring af dæk.

 • Vi dækker hele Sydjylland

 • Akut dækskifte samme dag

 • Vi kører ud til dig

Nøgleordet er service. SkiftLet vil gøre det let for dig.

Hos SkiftLet er vores nøgleord service, og vi sætter kunden i centrum – både i forhold til tid og sted. Målet med SkiftLet er at blive Sydjyllands mest bekvemmelige dækservice. Vi er 100% danskejet.

Dækservice uden spildtid
Dækservice uden spildtid

Undgå at spilde tiden på at køre ud til mekanikeren. Vi kører ud til dig.

Fra kun 649,- inkl. opbevaring
Fra kun 649,- inkl. opbevaring

Vores pris er altid inkl. gratis opbevaring. Måske DK’s billigste.

100% gratis dækhotel
100% gratis dækhotel

Med over 1000 m2 dæklager i egne haller, tilbyder vi vores kunder gratis opbevaring.

4.5 stjerner på Trustpilot
4.5 stjerner på Trustpilot

Vi lever af glade kunder. Se vores 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Se om vi dækker dit område

Indtast din postnr. og find ud af, om vi kører ud til dig. Vi dækker hele Sydjylland syd for E20 motorvejen.

Komplet dækservice.

Når sæsonen skifter, så skal dækkene skiftes med. Det har stor betydning for din trafiksikkerhed – de er nemlig det eneste, der reelt holder dig på vejen! 

Book en tid

Find en ledig dato og tid i vores kalender, indtast dine oplysninger og book en tid. Du modtager herefter en bekræftelse.

Bli' hvor du er!

Bliv hvor du er. Så snart du har booket får vores chauffør besked, og vi sætter dig ind i vores rute.

Vi skifter dine dæk

Vi kommer ud til dig på stedet, skifter dine hjul og tager de skiftede hjul med tilbage til opbevaringen. Det var let!

Fælge, dæk og service: Alt samlet ét sted

Vi udfører alle opgaver der omhandler dine dæk og fælge. Vi klarer alt for dig. Køb af dæk og følge, udskiftningen hos dig og efterfølgende opbevaring. Nemmere bliver det ikke. 

Bestil tid online
Bestil tid online

Bestil dækservice online, uanset om du skal have lappet dæk, skiftet hjul eller have tilbud på nye dæk.

Bestil tid nu
Køb dæk/fælge hvis de gamle er slidte
Køb dæk/fælge hvis de gamle er slidte

Har dine dæk mistet mønster, så kan SkiftLet nemt klare nogle nye dæk. Få et tilbud i dag.

Få et tilbud
Gratis dækhotel
Gratis dækhotel

Vi har over 1.000 m2 dækopbevaring og har altid plads til dine dæk. Og så er det endda 100% gratis!

Vi dækker syd for E20 motorvejen i Jylland
Vi dækker syd for E20 motorvejen i Jylland

Vi skifter hjul og dæk i hel Sydjylland syd for Kolding. Uanset hvor du er henne i området, så book eller ring!

Book online nu
Vidensportal med alt omkring dæk og fælge
Vidensportal med alt omkring dæk og fælge

Bliv klogere på dæk, dækstørrelser, forskelle på vinterdæk og sommerdæk samt meget mere. Læs vores guides på vores blog.

Gå til bloggen

Priser du kan regne med

Hos Skiftlet kan du regne med vores priser. Vores hjulskift koster altid 649,- og vores dækskifte koster fra 995,- alt efter lokation samt dækstørrelse.

Hjulskift

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. Prisen er fast, og inkluderer altid gratis hjulopbevaring.

649,-

Dækskift

Skal du bare have nye dæk, så kører vi ud og skifter samt afbalancerer på stedet. Pris afhænger fælgstørrelse.

Fra

995,-

Akut lapning

Få lappet bilen på stedet. Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid.

Fra

695,-

Få vigtige nyheder og servicemeddelser

Vi sender nyhedsbrev et par gange om året om vinterskift, sommerskift, lovgivning og andet vigtigt og relevant info for dig.

Komplet dækservice når det passer dig – hos dig

SkiftLet kommer ud til dig, om det så er på din arbejdsplads, hjemme hos dig selv eller på landevejen. Vi vil være din foretrukne dækservice i hele Sønderjylland.

Uanset om det er et simpelt hjulskift eller noget mere komplekst, har vi de færdigheder og den ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at få din bil tilbage på vejen med minimal ulejlighed for dig. Vi tilbyder også godkendt lapning af bildæk på stedet, samt opbevaring af hjul, så du undgår besværet med at finde plads til dem derhjemme. Med SkiftLet i ryggen kan du være sikker på, at din bil er i perfekt stand hele året rundt.

Bliv sikker på vejen med gode dæk og service fra SkiftLet

Benzinbiler, dieselbiler, elbiler, biler med automatgear, biler med manuelt gear, varevogne og mange andre køretøjer, har én ting til fælles: dæk. De er alfa og omega for at holde dit køretøj sikkert på vejen, så det giver mening at sørge for, at de altid er i god stand. Hos SkiftLet forstår vi vigtigheden af dæk og har specialiseret os i at levere kvalitetsdækservice. Vi tilbyder en bred vifte af kerneydelser, herunder lapning af dæk, dækopbevaring, hjulskift samt salg af dæk og fælge. Vores mål er at levere hele pakken, så du kan få alle dine dækbehov dækket hos os. 

Fælge, dæk og service: Alt samlet ét sted hos SkiftLet

Lad SkiftLet tage sig af alle dine behov for dæk og fælge! Hos SkiftLet har vi et stort – og vi mener virkelig STORT – sortiment af dæk og fælge at vælge imellem, så du kan sikre dig, at dine hjul er præcis, som du vil have dem. Hos SkiftLet kan du få både fælge, dæk, montering og afbalancering ét og samme sted. Vi tilbyder nemlig mobil dækservice, så du kan få monteret dine nye alufælge eller stålfælge hjemme hos dig selv eller på dit arbejde, hvis du også har købt dæk hos os.

Køb fælge hos SkiftLet: 5.600 fælge fra 13 tommer til 23 tommer

Uanset om du leder efter lækre alufælge eller solide stålfælge, så har vi et bredt udvalg af fælge, du kan købe online her hos SkiftLet. Vi har over 5600 fælge at vælge mellem, lige fra 13 tommer til 23 tommer, så du kan få fælge til din bil til den pris, du ønsker.

Kæmpe udvalg af helårs-, vinter- og sommerdæk på SkiftLet.dk

Det er både nemt og billigt at købe dæk online. Hos SkiftLet har vi et stort udvalg af sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til de fleste biltyper. Vælg hvilken dæktype, du søger, hvilken dækproducent, du foretrækker, og hvilken dækbredde, dækhøjde og diameter på dæk, du skal bruge. Så er du sikker på at få dæk, der passer præcist til din bil.

Køb sommerdæk på SkiftLet.dk: 16.000 forskellige sommerdæk

Hos Skiftlet finder du over 16.000 sommerdæk, og du kan vælge mellem både sommerdæk af topkvalitet, hvis du søger den højeste ydeevne på vejen om sommeren, og gode sommerdæk fra mellemklassen, som er til dig, der både ønsker god sikkerhed på vejen og en god pris på dine sommerdæk.

Se vores udvalg af sommerdæk.

Køb vinterdæk hos SkiftLet: Godt greb på vinterglatte veje

Vi har over 6800 vinterdæk, som du kan vælge imellem. Vi har vinterdæk af højeste kvalitet til dig, der søger det bedste greb og trækkraft på de vinterglatte veje, samt solide og stabile vinterdæk fra mellemklassen, som er til dig, der både prioriterer god trafiksikkerhed om vinteren og en god pris på vinterdæk.

Køb helårsdæk på Skiftlet.dk: Gode dæk til dig, der ikke kører så meget

Vi har over 3000 helårsdæk, der er en god løsning, hvis du kun sjældent kører i din bil. Du kan købe helårsdæk i højeste kvalitet, eller du kan vælge en lavere prisklasse, hvor du kan finde gode helårsdæk til en god pris. Se vores udvalg af helårsdæk.

Hvad er forskellen på vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk?

Vinterdæk er designet til at yde en fremragende præstation i temperaturer under 7 grader, vådt føre og sne. De har en blødere gummiblanding, der øger grebet og trækkraft på isglatte veje, samt et specialiseret slidbanemønster, der hjælper med at lede vand og slud væk fra dækket. Sommerdæk er på den anden side fremstillet af hårdere gummiblandinger, der giver højere holdbarhed og bedre håndtering ved temperaturer over 7 grader. Deres slidbanemønster er designet til at reducere vejstøj og give godt vejgreb. For meget eller for lidt vejgreb i en given situation kan føre til tab af kontrol over køretøjet og dårligere benzinøkonomi. Derfor er det vigtigt at skifte mellem vinter- og sommerdæk afhængigt af vejrforholdene for at sikre optimal sikkerhed, ydeevne og brændstofeffektivitet

Hvis bilen ikke er ude at køre mere end en håndfuld gange hver måned, kan du sandsynligvis godt nøjes med helårsdæk. Vi siger “nøjes”, for helårsdæk er ikke lige så gode som vinterdæk om vinteren, og de er heller ikke lige så gode som sommerdæk om sommeren – men samtidig bedre end sommerdæk om vinteren og bedre end vinterdæk i sommervarmen. Helårsdæk koster dig måske kun halvt så meget her og nu, men da vinterdæk og sommerdæk kun bliver brugt halvdelen af året, kan de holde flere år end helårsdæk – så du har i virkeligheden ikke sparet andet end et halvårligt hjulskift, og det er ellers både nemt og bekvemt med SkiftLet. 

Er det tid til at få skiftet til sommerdæk eller vinterdæk?

Når det handler om vinterdæk vs. sommerdæk, er det magiske tal 7. Når temperaturen falder til 7 grader celsius eller derunder, anbefaler vi at skifte til vinterdæk – og når temperaturen stiger til 7 grader eller derover, bør du skifte til sommerdæk. Vi kan desværre ikke give dig en præcis dato for, hvornår det skal gøres, men en god tommelfingerregel er, at du skal skifte til sommerdæk, når vi skifter til sommertid, og skift til vintertid betyder skift til vinterdæk. Vi hjælper dig med problemfrit hjulskifte, hvor og hvornår det passer dig. Derudover tilbyder vi at opbevare dine andre hjul på vores dækhotel.

Undgå overraskelser – få en god dækskifte pris hos SkiftLet.dk

Har du et fladt dæk i Aabenraa, eller har du brug for dækskift i Kolding? SkiftLet tilbyder mobilt dækskifte og lapning af bildæk på stedet, så vi hurtigt og nemt kan få dig tilbage på vejen igen. Vi kommer til dig når det passer dig bedst – hjemme eller på arbejdet! Hos SkiftLet.dk får du konkurrencedygtige hjulskifte priser og en førsteklasses service.

SkiftLet.dk – Din fleksible dækspecialist i Sydjylland

Vi udfører alle opgaver der omhandler dine dæk, om det så er en godkendt lapning, et hjulskifte fra sommerdæk til vinterdæk, eller du skal have nye dæk på bilen, så er SkiftLet i Aabenraa din samarbejdspartner – alt imens du kan bruge din tid på bedre ting end at skifte dæk. For at gøre det endnu nemmere for dig, har vi også en bekvem online bookingformular, så du kan bestille din tid hos os med få klik. Lad os vise dig, hvorfor vi er Sydjyllands foretrukne dækspecialist. Book din tid hos SkiftLet.dk i dag og oplev den ultimative dækservice, når det passer dig – hos dig!

Vi tilbyder:

 • Dækskift hos dig – for nemheds skyld
 • Reparation af bildæk på stedet
 • Skift mellem sommer- og vinterdæk
 • Opbevaring af sommer-/vinterdæk
 • Afbalancering af hjul
 • Kvalitetsservice hver gang

Vi ved, hvor vigtigt det er at holde din bil i topform, så vi yder kun den bedste kundeservice. Uanset om det drejer sig om dækskift eller hjulopbevaring, kan du stole på, at vi gør arbejdet ordentligt. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger om vores tjenester, og hvordan SkiftLet kan hjælpe med at holde din bil kørende hele året rundt!

SkiftLet – Professionel og pålidelige dækpartner i Haderslev og omegn

Vi tilbyder alt inden for dæk- og hjulskift, inklusiv montering, opbevaring og salg af dæk og fælge. Spar tid og penge med vores konkurrencedygtige priser og høje serviceniveau, hvor vi kommer til dig, når det passer dig. Booking er blevet lettere end nogensinde; brug vores bookingformular, der gør det nemt for dig at bestille tid online, så vi ved nøjagtigt, hvor og hvornår du har brug for os og til hvad, så kommer vi til dig. Vi kører ud i Haderslev og omegn, og vi yder altid professionel og pålidelig service. 

Vi er kendt for vores fleksibilitet og høje serviceniveau. Vores dækservice er tilpasset dine behov, og vi kommer til dig, når det passer dig – hjemme eller på arbejdet. Vores mål er at spare dig tid og besvær, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig. Vi betjener både private og erhvervskunder, og vi er specialister i at imødekomme erhvervskundernes behov. Vi forstår, at tid er penge for vores erhvervskunder, og vores hurtige og effektive dækservice, herunder lapning, er designet til at holde køretøjer på vejen og forretningen kørende problemfrit. Kontakt os i dag for en nem og bekvem dækoplevelse!

SkiftLet dækker det meste af Syd- og Sønderjylland

Få hjulskift og dækservice gjort nemt og bekvemt med SkiftLet.dk! Vores koncept med fokus på fleksibilitet, service og konkurrencedygtige priser gør os til det bedste valg for dine dækbehov i Sydjylland.  Vi er mobilt dækcenter i Aabenraa, fra basen dækker vi et stort geografisk område fra Tønder til Kolding og de omkringliggende byer som Fredericia, Vejen, Aabenraa og Sønderborg. 

Vi kører ud i hele Sønderjylland og store dele af Sydjylland, så vi kan blandt andet hjælpe dig i:

Copyright: © 2024 | Made by Bullmade

 • Vælg dækservice
 • Vælg andre ydelser
 • Custom Fields
 • Hvornår skal vi hjælpe?
 • Indtast dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Bekræftelse

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg dækservice

Vi kommer til dig, hjemme eller på arbejde eller andet sted efter aftale. FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre.

Vælg andre ydelser

Udvalg af ekstraydelser

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Hvornår skal vi hjælpe?

Vi kommer i det tidsinterval du vælger.

Indtast dine oplysninger

Indtast adressen for hvor vi skal køre ud.

Bekræft ordren

Bekræftelse

Spørgsmål?
Ring til +45 88448008 for hjælp

Vi kører ud til dig!

Vi kører ud til dig!
Ekstra ydelser
Custom Fields
Vælg dato og tid
Adresse og kontaktinfo
Tjek om alt er ok!
Tak for ordren: Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vælg Servicevarighed

Du skal vælge tjenestens varighed, prisen på din tjeneste afhænger af varigheden.

Hvor mange mennesker?

Maksimal kapacitet er 1
Hjulskift hos dig (Sommer/Vinter) Vælg hjulskifte hvis du ønsker at skifte hjul, fra vinter til sommer eller omvendt. DKK695
Dækskifte (fra pris) Vælg dækskifte, hvis du kun har ét sæt fælge, og ønsker at udskifte dæk. Prisen er angivet som FRA pris og afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. Dækskifte er inkl. afbalancering. DKK1250 Starter fra
Lapning (fra pris) Der pålægges et ekstra gebyr udenfor normal åbningstid. Prisen er angivet som frapris. Prisen afhænger lokation, og hvor langt vi skal køre. DKK695 Starter fra
Resumé