Vis alle dæk
<<
1
>>

Køb sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk hos SkiftLet

Det er både nemt og billigt at købe dæk online. Hos SkiftLet har vi et stort udvalg af sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til de fleste biltyper. Vælg hvilken dæktype du søger, hvilken dækproducent du foretrækker og hvilken dækbredde, dækhøjde og diameter på dæk du skal bruge. Så er du sikker på at få dæk, der passer præcist til din bil.

Køb sommerdæk

Vi har over 16000 sommerdæk, som du kan vælge i mellem. Vi har både sommerdæk af topkvalitet til dig, der søger top performance på vejen om sommeren, og gode sommerdæk fra mellemklassen, som er til dig, der både ønsker god sikkerhed på vejen og en god pris på dine sommerdæk.

Se vores udvalg af sommerdæk

Køb vinterdæk

Vi har over 6800 vinterdæk, som du kan vælge i mellem. Vi har både vinterdæk af topkvalitet til dig, der søger det bedste greb og performance på de vinterglatte veje, og solide og stabile vinterdæk fra mellemklassen, som er til dig, der både prioriterer god trafiksikkerhed om vinteren og samtidig en god pris på vinterdæk.

Se vores udvalg af vinterdæk

Køb helårsdæk

Træt af at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk?

Hos SkiftLet har vi over 4000 helårsdæk af god kvalitet, som du kan bestille.

Helårsdæk har i mange år været udskældte, fordi de generelt var af sikkerheds- og grebsmæssig ringe kvalitet i forhold til sommerdæk og vinterdæk, men indenfor de sidste 10 år er der sket virkelig meget på den front. I dag kan du derfor få helårsdæk, som performer godt på vejen og har masser af greb, uanset hvilket underlag du kører på og hvilken sæson du befinder dig i.

Se vores udvalg af helårsdæk

Hvornår er det lige, jeg skal skifte til sommerdæk?

Du skal som tommelfingerregel skifte til sommerdæk, når temperaturen kommer over 7 °C.

Sommerdæk har langt bedre vejgreb på både tørre og våde veje end vinterdæk, når temperaturen er over 7 °C. Det giver større trafiksikkerhed og bedre brændstoføkonomi.

Husk – Vi kan montere dine dæk og hjul ude hos dig! SkiftLet tilbyder nemlig mobil dækservice i Aabenraa og resten af Sønderjylland.

Køb dæk og få montering af dine dæk i Aabenraa og resten af Sønderjylland hjemme hos dig selv